کاشت ابرو و همچنین ترمیم آن مورد توجه افراد بسیاری به خصوصی در زنان است. ابرو نقش بسیار مهمی در زیبایی صورت و اعتماد به نقش افراد دارد. از دست دادن ابروها باعث استرس و ناراحتی افراد میشود و معمولا فرد مورد نظر در کوتاه مدت برای درمان و کاشت مو طبیعی در این ناحیه به پزشک مراجعه میکند.اما موهای ابرو کوتاه بوده و در صورت هر گونه مشکل برای موهای ابرو مدت زمان زیادی طول میکشد تا موها مجددا رشد کنند. قابلیت ترمیم موهای ابرو به صورت طبیعی بسیار ضعیف تر و کندتر از موهای سر میباشد.
خانم ها معمولا ابروهایشان را بر میدارند و آنها را اصلاح و مرتب میکنند تا ظاهر زیبا و خوبی داشته باشند. اما مشکل اصلی اینجا به وجود میاد که اصلاح مکرر ابروها در بلند مدت به دلیل کند بودن رشد موها و آسیب رسیدن به ریشه ی موهای ابرو باعث میشه که ابروها ابتدا نازک و کم شود و در نهایت به طور دائم از بین برود. کار اشتباه دیگر هم که آرایشگرها انجام میدن که تکرار آن باعث اختلال در رشد موهای و نازک شدن ابرو میشود تراشیدن ابروهاست.
به طور کلی کاشت مو طبیعی ابرو برای زیبایی کاربرد زیادی ندارد و کاندیدای اصلی برای کاشت مو طبیعی ابرو معمولا افرادی هستیند که قسمتی از ابروهای خود را به دلیل جراحت و آسیب رسیدن به موهای ابرو از دست داده اند و قصددارند که در همان محلی کاشت مو طبیعی ابرو انجام شود. در واقع میتوان کاشت مو در ناحیه های مختلف را یکی از پرطرفدارترین عمل زیبایی یا ترمیم دانست که در بین افراد جامعه برای زیبایی یا ترمیم مورد استفاده قرار میگیرد.
۱- عدم تطابق موهای کاشته شده با قبل چرا که در هیچ کجای بدن مویی وجود ندارد که کاملا شبیه موی ابرو باشد
۲- فاصله موهای کاشه شده بیشتر از موهای قبل ابرو هست، هر چند در جلسات دوم و سوم کاشت مو فاصله کمتر میشود اما تراکم آن هیچ وقت شبیه موهای ابرو کاملا طبیعی نخواهد شد
۳- فرد باید شش تا نه ماه بعد از کاشت مو ابرو صبر کند تا در صورت نیاز جهت پر کردن و افزایش تراکم کاشت مجدد انجام دهد
۱- آسیب رسیدن به موهای ابرو مانند سوختگی، تصادف، برق گرفتگی و غیره
۲- بیماری های موضعی پوست مانند بیماری های قارچی و میکروبی پوست
۳- عدم رویش ابرو به صورت مادرزادی
۴- اصلاح کردن ابرو به ویژه در خانم ها
۵- کندن موهای ابرو به دلیل عادت یا بیماری های روانی
۶- از دست رفتن ابروهای به دلیل درمان بیماری های دیگر مانند شیمی درمانی، جراحی و غیره
۷- از دست رفتن ابروها به دلیل بیماری های عمومی بدن مانند مشکلات هورمونی
© 2020 تمام حقوق مادی و معنوی این وبسایت، خدمات و محتوای مربوط به آن متعلق به کلینیک ارم می باشد.
طراح و پشتیبان سایت : مهندس معینی 09178198353