برخلاف اصلاح کردن، موم انداختن، استفاده از مواد شیمیایی و بند انداختن، رفع موهای زائد با لیزر می تواند تاخیر بلند مدت در رشد موهای زائد و کاهش آنها برای بیماری به همراه داشته باشد. در حقیقت لیزر موهای زائد سریع و موثر است. در حالیکه استفاده از روش هایی مثل الکترولیز می تواند در هر بار یک موی خاص را درمان کند . امکان استفاده از لیزر برای پوشش سریع نواحی بزرگ بدن وجود دارد. بیماران باید از دستورالعمل های واضحی در مورد برنزه کردن، سایر روش های رفع موهای زائد و عوامل موضعی پیروی کنند تا نتایج مطلوبی حاصل شود.
خیر! بارها در مورد سرطان زا بودن یا تاثیر لیزر در بارداری و کارکرد اندام های داخلی بدن شایعاتی شنیده ایم ولی واقعیت این است که تا کنون هیچ مقاله علمی چاپ شده یا ژورنال تخصصی بروز عوارض در اثر لیزر ثابت نکرده اند . در واقع به این علت که لیزر تاثیر خیلی سطحی بر روی پوست می گذارد و حداکثر تا عمق دو میلی متر به داخل پوست نفوذ میکند امکان به وجود آوردن چنین تاثیراتی را نداشته و تاثیر آن در ناباروری و کارکرد اندام های داخلی کاملا بی اساس است.
انرژی لیزر باید تمام و کمال به ریشه مو شما برسه تا بتونه عملکرد خوبی داشته باشه و ریشه مو رو ضعیف کنه. حالا اگر شیو نکنیم درصد زیادی از انرژی لیزر توسط ساقه مو گرفته میشه و هدر میره، در نتیجه ریشه مو هیچ تغییری نمی کند و به همان صورت قبل رشد می کند. یادتون باشه برای لیزر ما به ریشه مو احتیاج دارم پس بهترین وسیله استفاده از ژیلت و تیغ است، و بهترین زمان برای شیو، دو روز قبل از انجام جلسه لیزرتون هست.
جلسه اول: موها را بعد از گذشت هفت هفت تا چهارده روز میبینید.
جلسه دوم: موها خیلی کند تر از قبل رشد میکنند.
جلسه سوم: در هر گونه رشد دوباره موها نازک تر و سبک تر می شوند.
جلسه چهارم: ممکن است در طول ۴ هفته فقط به یکبار شیو کردن نیاز داشته باشید.
جلسه پنجم: فولیکولهای مو به حداقل میرسند وپوست احساس نرمی و لطافت میکند.
جلسه ششم: موهای در حال رشد و شیو کردن به حداقل می رسند.
جلسه هفتم: فاصله بین جلسات شروع به افزایش می کند.
جلسه هشتم: در صورت توصیه درمانگر برای حفظ و نگهداری جلسات نیاز است.
بعد از لیزر تا حداقل ۲۴ ساعت از حمام یا دوش گرم پرهیز و از شوینده های ملایم استفاده کنید.
برای حداقل ۴۸ ساعت بعد از لیزر، پوست خود را خنک نگه دارید. ورزش، فعالیت فیزیکی، جکوزی، سونا و مواردی از این دست باعث گرم شدن بافت پوستی میشوند.
تا ۴۸ ساعت از رفتن به استخر خودداری کنید. کلر آب استخر می تواند باعث تحریک پوست شود.
تا ۴۸ ساعت بعد از درمان لیزر از اسپری، عطر و لوازم آرایشی در محل لیزر شده استفاده نکنید.
پس از لیزر تا دو هفته موهای خود را شیو نکنید. بعد از دو هفته اگر تا جلسه بعدی لیزر نیاز به حذف موهای خود داشتید از تیغ استفاده کنید.
بهتر است پس از جلسه لیزر لباس های گشاد و سبک بپوشید. لباس های تنگ به علت تماس مدام با پوست میتواند باعث تحریک پوست و ناراحتی شما شود.
از دستکاری و ساییدن نواحی لیزر شده بپرهیزید . اگر پوستی حساس دارید، برای پیشگیری از تورم و قرمزی پوست میتوانید از کرم زینک اکساید و یا ژل آلوئه ورا استفاده کنید.
پوست لیزر شده را در معرض آفتاب قرار ندهید . بعد از لیزر موهای زائد سعی کنید محل های تحت درمان زیر لباس قرار بگیرند.
بخش هایی از بدن، مانند صورتی که پوشاندنشان ممکن نیست باید با کرم ضد آفتاب محافظت شوند. از ضد آفتاب هایی با SPF بالای سی درصد استفاده کنید.
آب فراوان بنوشید. کم آبی باعث کاهش اثرات لیزر موهای زائد میشود. پس نوشیدن آب و استفاده از لوسیون های آبرسان پس از لیزر و در طول دوره درمان فراموش نشود.
۲۴ ساعت قبل از لیزر ، سطح پوست با ژیلت اصلاح شود ، به طوری که هیچ ساقه مویی روی آن باقی نماند.
یک ماه قبل از درمان با لیزر از هیچ گونه روشی برای کندن موها استفاده نشود.
یک ماه قبل از لیزر از برنزه کردن با آفتاب یا سولاریوم خودداری شود.
یک ماه قبل از لیزر از داروهای لایه بردار استفاده نشود.
در صورت داشتن سوابق بیماری هایی از قبیل عصبی و روحی ، اختلالات هورمونی، بیماری ویتیلیگو، MS، حساسیت پوستی و دارویی، بیماری های تیروئید، سابقه تبخال و دیابت حتما به اپراتور لیزر اطلاع داده شود.
در صورت مصرف داروهای زیر حتما به اپراتور لیزر اطلاع داده شود: ماینوکسیدیل، فنی تویین، سیکلوسپورین، کورتون، Retin_A ، ایزوترتینوئین.
در صورت وجود بیماری های فعال پوستی مثل اگزما ، کهیر، زگیل، هرپس (تبخال)، و جوش فعال در ناحیه مورد نظر، لیزر انجام نمیشود.
در صورت تزریق ژل و بوتاکس، حتما به اپراتور اطلاع داده شود.
در صورت استفاده از کرم، لوسیون، مام، بادی اسپلش، اسپری و هر گونه مواد آرایشی در نواحی مورد نظر، حتما قبل از لیزر با آب و شامپو تمیز و خشک شود.
حداقل سن مورد برای شروع لیزر موهای زائد، چهارده سال به بالاست و اکثر متخصصان توصیه می کنند که نوجوانان تا رسیدن به بلوغ به عنوان مثال دخترا تا شروع دوره قاعدگی منتظر بمانند. باید هورمون های بدن خانم ها پایدار شده و به بیماری هایی مانند سندروم تخودان پلی کیستیک دچار نباشند. در دوران نوجوانی هورمون ها به شدت تغییر میکنند و ممکن است موهای زائد مجددا پس از تکمیل جلسات لیزر رشد کنند. اما زمانی که هورمون ها به تعادل برسند، معمولا در سن ۱۷ تا ۱۸ سالگی، میتوان با خیال راحت لیزر موهای زائد را برای کاهش دائمی موهای بدن انجام داد.
© 2020 تمام حقوق مادی و معنوی این وبسایت، خدمات و محتوای مربوط به آن متعلق به کلینیک ارم می باشد.
طراح سایت : مهندس معینی 09178198353