لیزر بیکینی در بین بانوان بسیار پر طرفدار میباشد. بانوان زیادی هستند که سعی میکنند با استفاده از وسایلی مانند تیغ این منطق را اصلاح کنند. این کار باعث مشکلاتی میشود که از شایعترین این مشکلات قرمزی پوست و جوش در این ناحیه است. لیزر بیکینی یکی از روش های پیشنهادی است که سالها است در سراسر جهان انجام میشود و طرفداران زیادی دارد. علت محبوبیت این روش این است که اثر آن بلند مدت است و همچنین درد ندارد. این لیزر معمولا در چند جلسه انجام میشود. پزشک از دستگاهی لیزر به عنوان مثال دستگاه لیزر الکساندرایت استفاده میکند. این دستگاه میزان مشخصی از لیزر را به ناحیه تناسلی که به ناحیه بیکینی معروف است، میتاباند. موها پس از چند جلسه لیزر، یا از بین میروند و یا بسیار نازک میشوند. در این روش ها موها تا ۸۵ درصد از بین میرود. مدت زمان این جلسات نیز زیاد طولانی نیست و فقط بین ۸ تا ۱۰ دقیقه طول میکشد.
خارش، درد، بی حسی و سوزش: از جمله عوارضی است که در هنگام استفاده از لیزر موهای زائد اتفاق میافتد. این عارضه امری طبیعی و موقتی است .
قرمزی در پوست و تورم فولیکولهای ریشه مو: یکی دیگر از شایع ترین عارضه ها میباشد که پس از چند روز از بین خواهد رفت.
سوختگی: هنگام استفاده از لیزر برای حذف موهای زائد گرما تولید میشود. ممکن است بر روی پوست سوختگیهای خفیفی ایجاد کند. در برخی موارد نیز سوختگیهای شدید گزارش شده است.
نه تنها موهای زائد بیکینی بر بارداری و عدم بارداری شما تاثیر ندارد. بلکه نابودی کامل موهای زائد این قسمت از بروز بیماریهای مانند عفونت دستگاه تناسی نقش اساسی دارد. موهای زائد روییده شده در این قسمت از بدن باعق جمع شدن آلودگی شده و احتمال عفونت را افزایش میدهد. بهبود روابط زناشویی یک تاثیر لیزر موهای زائد بر سلامت بدن است. لیزر موهای زائد از تیره تر شدن پوست این ناحیه پیشگیری کرده و در بسیاری از افراد باعث روشن شدن آن نیز شده است. جلوگیری از بروز عفونت، قارج، زگیل تناسلی و غیره از دیگر تاثیر لیزر موهای زائد بر سلامت بدن میباشد.
افراد مختلف دارای تجربه های متفاوتی از انجام لیزر موهای زائد ناحیه بیکینی دارند. درد لیزر بر روی این ناحیه به صورت سوزش، سوزن سوزن شدن و یا کشیده شدن کشی بر روی پوست توصیف شده است. از آنجا که آستانه تحمل درد در افراد مختلف متفاوت است. بنابراین ممکن است بنابر تشخیص پزشک هنگام لیزر درمانی از کرمهای موضعی بی حسی استفاده شود. اما باید توجه داشت که ممکن است برا بعضی افراد بی حسی استفاده نشه.
اگر میخواهید از این روش از بین بردن موهای زائد استفاده کنید، باید مراقبت های قبل از لیزر مو را انجام دهید . شما باید هفته قبل از لیزر قسمت مورد نظر با استفاده از تیغ بتراشید. از تیغ روش مناسبی بوده ولی نمیتواند از سایر لوازم از جمله موم و یا وکس استفاده نمایید. یک ماه پیش از درمان از انواع روشهایی که با پوست ربط دارند (مانند وکس و اپیلاسیون) خودداری کنید. چون ریشه موها باید کانلا سالم و دست نخورده باقی بمانند تا لیزر بتواند به خوبی آنها را از بین ببرد. دو ساعت قبل از لحظه آغاز لیزر باید ناحیه مورد را به طور دقیق با تیغ بتراشید.
برای رسیدن به بهترین نتیجه دوازده تا بیست و چهار ساعت قبل از انجام لیزر، موهای ناحیه ی مورد نظر را با تیغ یا ژیلت شیو کنید.
پیش از مراجعه حتما حمام کنید ، چون رعایت بهداشت در این روند بسیار اهمیت دارد. از شوینده هایی که PH آنها برای ناحیه ی بیکینی و واژن مناسب است استفاده کنید. از مصرف محصولات شیمیایی موجود معطر اجتناب کنید. مواد شیمیایی موجود در این محصولات پوست حساس این نواحی را تحریک پذیر میکنند و بعد از لیزر باعث سوزش و خارش میشوند.
قرار گرفتن در معرض اشعه ی نور خورشید و برنزه کردن قبل از لیزر، باعث کاهش تاثیر آن شده و زمینه ی آسیب به پوست را فراهم میکند.
از پوشیدن لباس تنگ خودداری کنید و لباس نرم و گشاد و راحت بپوشید. پوست اصطکاک ایجاد کرده و آن را تحریک پذیر میکنند.
ممکن است حین درمان احساس خجالت کنید و معذب باشد. اما سعی کنید آرامش خود را حفظ و استرس خود را کنترل کنید.
از دست زدن به ناحیه مورد نظرخوداری کنید. ناحیه تناسلی ممکن است که ملتهب باشد یا خارش شود که باید پزشک خود را در در مورد آن آگاه کنید. یکی از فعالیتهایی که بسیار در این مورد مفید است، استفاده از کمپرس یخ است. از آن جایی که لیزر از طریق گرما فولیکول های پوست را از بین میبرد، دمای مناطق مورد نظر ممکن است که بسیار بالا باشد. به همین دلیل بهتر است که پس از لیزر از کمپرس یخ استفاده کنید تا دمای بدن و پوست پایین تر بیاید. سعی کنید پس از انجام این روش لیزر، از تیغ زدن و شیو کردن استفاده نکنید. تیغ کشیدن بر روی پوست فولیکول های مو را دست نخورده باقی میگذارد و روش درمان نیاز به تیغ کشیدن داشته باشید. انجام این کار اشکالی ندارد. اما در طول زمان نیاز به آن کمتر میشود. همچنین تا زمانی که تمام جلسات درمانی به اتمام نرسیده اند از اپیلاسیون، کندن مو، بلیچ یا کرم های رفع موهای زائد یا الکترولیز بر روی ناحیه درمان پرهیز کنید. هر کدام از این روش ها باعث خواهد شد که برای شما مشکلی به وجود بیاید. البته استفاده از تیغ بعد از سه روز پس از درمان مانعی ندارد.
بسیاری از خانمها تفاوت میان لیزر خط بیکینی و لیزر برزیلی را نمیدانند. این دو درمان بسیار شبیه هم هستند و معمولاً با هم اشتباه گرفته میشوند. از آنجایی که صحبت کردن درباره این موضوع برای برخی خانمها سخت است ترجیح میدهند تا به جای پرسیدن از متخصص در اینترنت درباره آن بخوانند.
به ناحیه خارج از خط شُرت، خط بیکینی میگویند. لیزر خط بیکینی معمولاً تا ۳ اینچ فراتر از این خط را پوشش میدهد و این ناحیه را کاملاً تمیز و بدون نقص میکند. در این روش برخی از نواحی مانند لبههای بیرونی واژن و بالای ناحیه شرمگاهی که زیر لباسزیر قرار دارند نیز تحت درمان قرار میگیرند که البته لیزر این نواحی به انتخاب خود داوطلب بستگی دارد.
در این روش نواحی بیشتری نسبت به خط بیکینی تحت درمان قرار میگیرند، مانند لبههای بیرونی واژن و خط باسن. در این روش قسمتی از موهای ناحیه شرمگاهی به شکل یک نوار باریک باقی میماند. در لیزر برزیلی داوطلب باید کاملاً برهنه شود .
بیکینی و یا ناحیه شرمگاهی همواره با موهای زائد پوشانده شده است. روش های مختلفی برای از بین بردن موهای زائد در دست است ولی هر یک از آنها دارای مزیت و و معایبی می اشد.
در اثر تعریق موهای زائد موجود در بدن، بوی بدی ایجاد میشود. هیچ فردی تمایل ندارد که در این حالت به زندگی خود ادامه دهد. پس لازم است با در اولویت قرار دادن یک راه چاره ی مطلوب برای همیشگی و یا طولانی مدت از شر موهای زائد خلاص شوید. استفاده از تیغ برای ناحیه ی بیکینی برای مدت طولانی میتواند هم سبب سیاه شدن و هم سایر مشکلات در این بخش باشد. از سوی دیگر بسیاری از افراد هستند که در اثر بکارگیری انواع مختلف از پودرهای موبر گرفتار حساسیت های خاص میشوند. قرمزی پوست و البته به وجود آمدن جوش در ناحیه بیکینی از جمله مشکلات شایع و رایج در اثر استفاده از پودرها موبر و البته تیغ میباشد. در حالی که به کار گیری لیزر بیکینی این نوع عوارض را نداشته و اگر در فواصل زمانی مشخص با در نظر گرفتن اصول کامل انجام شود میتواند برای مدت طولانی موهای موجود را از بین ببرد. از مهمترین معایب بکارگیری سایر روشها در مقایسه با لیزر بیکینی میتواند به ناکارآمد بودن آنها در مقابل رویش مجدد موهای زائد اشاره کرد.
به طور کلی فصلی برای انجام لیزر بیکینی تعیین نشده است. همه زمان ها برای این اقدام می تواند مناسب باشد. اما عده ای معتقدند که تابستان زمان مناسب برای لیزر بیکینی نمیباشد. در واقع در فصل تابستان به دلیل تعرق بیش از حد احتمال سوختن پوست در وضعیت عادی نیز وجود دارد و لیزر ممکن است کمی این سوخت را بیشتر نماید.
© 2020 تمام حقوق مادی و معنوی این وبسایت، خدمات و محتوای مربوط به آن متعلق به کلینیک ارم می باشد.
طراح سایت : مهندس معینی 09178198353